Drinx

DRINX: Duurzaamheid op evenementen

Uw festival is tot in de puntjes uitgewerkt, maar u bent nog op zoek naar een ervaren cateraar die duurzaam te werk gaat. DRINX is de beste duurzame barcateraar voor al uw publieksevenementen. Wij bij DRINX doen er zo veel mogelijk aan om het festival afval te verminderen. Wij zorgen ervoor dat uw event vloeiend en kostenbesparend verloopt en we letten enorm op duurzaamheid op evenementen! Win-win!

Wie is DRINX?

DRINX is een ervaren cateraar gespecialiseerd in het cateren van festivals met professioneel personeel. Als duurzame cateraar op evenementen werken wij voor organisatoren van (mega-) festivals met aandacht op het milieu. Zo zijn wij onder andere cateraar geweest voor festivals als Dream Village, Op Dreef Festival en het WK Finale in Almere, waar wij hebben gewerkt aan het verminderen van festival afval. De combinatie van een duurzaam festival met onze kennis in catering, zorgt er voor dat uw festival opvalt en klanten terug blijven komen. Door onze kennis van duurzaamheid in combinatie met catering, hebben wij veel ervaring opgebouwd op verschillende evenementen en festivals. Deze ervaring heeft er toe geleid dat ons barpersoneel op een professionele en duurzame te werk gaat met al het eten en drinken op uw event.

Duurzaamheid binnen de evenementenbranche

In Nederland alleen al vinden er jaarlijks rond de 800 festivals plaats. Deze trekken in totaal ongeveer 26 miljoen bezoekers, die allen vele plastic flesjes en bekers gebruiken, wat meestal ook nog eens wegwerpplastic is. Dit levert jaarlijks een enorme berg afval op, en dat moet anders vinden wij bij DRINX. Wij vinden dat een leuk event tegelijkertijd een duurzaam festival kan zijn. Op deze manier zullen festivals groener worden, en langer bestaan. Daarom hebben wij besloten om door middel van recyclen onze werkzaamheden te optimaliseren en verbeteren.

DRINX werkt sinds 2020 samen met CIRCULARPET en zorgen daarmee voor meer duurzaamheid op evenementen. Zij zijn gespecialiseerd in het faciliteren en collecteren van plastic in de evenementenbranche. Dit betekent, dat wij samen met CIRCULARPET ervoor zorgen dat u zich geen druk meer hoeft te maken over de duurzaamheid van uw catering, maar dat wij daar de verantwoordelijkheid voor op nemen. CIRCULARPET roept organisatoren van festivals op om gerecycled rPET plastic te gebruiken als grondstof voor bekers. Op deze manier kunnen evenementen hun steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieu, terwijl zij een tof event neerzetten. Dit betekent dat wij naast uw catering ook uw event verduurzamen en dus bijdraagt aan het milieu!

Duurzaamheid op evenementen is belangrijk, wij verduurzamen uw festival!

Bij onze samenwerking met CIRCULARPET, maken wij gebruik van rPET plastic als grondstof voor onze hardcups. Hierbij worden plastic bekertjes en flesjes circulair gerecycled, waardoor geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Doordat deze materialen makkelijk te recyclen zijn, leveren wij samen met u bij aan een duurzaam milieu en minder wegwerpplastic. Door de samenwerking met CIRCULARPET weten wij precies wat uw event nodig heeft om te verduurzamen.

Bij DRINX betekent duurzaamheid op evenementen een grote rol. Wij begrijpen daarom ook dat u wellicht minder kennis heeft dan ons. Wanneer wij uw catering verzorgen, hoeft u dan ook geen verdere kennis te hebben en zullen wij u compleet ontzorgen over het afval op uw event. 

Save The World!

Dus, bent u opzoek naar een ervaren cateraar die duurzaam te werk gaat? En op zoek naar een cateringbedrijf dat uw omzet verhoogt, uw kosten verlaagt én de lekkerste maaltijden en dranken verzorgt? Dan bent u bij DRINX aan het juiste adres! Klik hier om contact met ons op te nemen en dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

© 2021 All Rights Reserved Website laten maken door Stay Awake